Kuchnia Sowi Gar
“Sowi Gar” aromatem zaprasza zwiedzających Arboretum i Muzeum Lasu i Drewna, studentów i pracowników SGGW oraz wszystkich miłośników dobrej kuchni na smaczne i zdrowe posiłki, przyrządzone ze świeżych produktów.
W naszym menu znajdą Państwo potrawy kuchni polskiej i staropolskiej, która charakteryzuje się m.in. rzadko spotykaną w różnych tradycjach kulinarnych różnorodnością zup oraz szerokim wykorzystaniem w potrawach darów lasu.
Kuchnia serwuje także pyszne przetwory owocowe i owocowo-warzywne przygotowane wg domowych receptur, bez dodatku konserwantów.
Zajmujemy się organizacją różnorodnych imprez okolicznościowych i rodzinnych (wesela, komunie, chrzciny, urodziny, imieniny, zjazdy koleżeńskie, klasowe, spotkania rodzinne, wigilijne, jubileuszowe i in.).
Dysponujemy salami od 30-100 osób. Istnieje możliwość połączenia sal na większą uroczystość. Zapraszamy do skorzystania z miejsca piknikowego w którym można przygotować spotkanie na 200 osób.
Szczegóły i menu ustalane są indywidualnie z Gośćmi na potrzeby danej imprezy.
Chcesz poprawić wydajność pracy w swojej firmie? Zaproponuj swoim pracownikom zdrowe posiłki regeneracyjne lub obiady abonamentowe
Przedstawiamy ciekawą ofertę na dostawę smacznych, przygotowanych z największą starannością – jak w domu, posiłków regeneracyjnych lub obiadów abonamentowych dla pracowników Państwa firmy.
Zalety naszego kateringu dla pracowników:
• smaczne i duże porcje,
• najwyższa świeżość użytych produktów,
• menu układane jest zgodnie z wymaganiami oraz oczekiwaniami klienta,
• terminowość dostaw,
• dostawa 7 dni w tygodniu,
• posiłki profilaktyczne (regeneracyjne) zgodne z ustawowymi wytycznymi,
• elastyczne godziny dostawy,
• atrakcyjne warunki finansowe,
• dla stałych klientów rabaty.
Wszystkie zamówienia dla firm, instytucji i zakładów dostosowujemy do preferencji naszego klienta i ustalamy menu, warunki dostaw oraz płatności.
Zapraszamy do współpracy.
Z myślą o zróżnicowanych budżetach jesteśmy w stanie przygotowywać dania profilaktyczne w kilku wariantach cenowych
Bliska jest nam filozofia zero waste. Dlatego staramy się ograniczać produkcję śmieci. Stosujemy naczynia i opakowania wielorazowego użytku lub jednorazowe biodegradowalne.
Wiata ogniskowa wyposażona jest w długie stoły przy których może usiąść do 200 osób. Obok wiaty znajduje się duży teren na którym można np. grać w piłkę, jest to bardzo dobre miejsce do zorganizowania imprezy rodzinnej lub klasowej.
Kolacja przy ognisku może być też doskonałym urozmaiceniem konferencji, szkoleń, spotkań integracyjnych.
Zapewniamy osobę do obsługi ogniska.
Organizacja ogniska
1 godz. pod wiatą, przygotowanie, drewno, kijki: 150 zł – każda następna godzina: 75 zł (bez obsługi)
1 godz. przy barze Sowi Gar, przygotowanie, drewno, kijki: 100 zł – każda następna godzina: 50 zł (bez obsługi)
Proponowane menu:
Zestaw ogniskowy : kiełbasa , chleb, ketchup/musztarda, tacka, sztućce: 15 zł/os.
Napoje:
• Kompot z owoców 0,2 l: 3 zł
•woda mineralna 0,3 l: 4 zł
• Herbata 0,2 l: 5 zł/os.
• Kawa parzona 0,2 l: 8 zł/os
Istnieje możliwość zamówienia pełnego obiadu: zupa, drugie danie, kompot 25zł/os
Leśny Zakład Doświadczalny SGGW w Rogowie
ul. Akademicka 20
95-063 Rogów
tel. 509 607 251
Kuchnia mieści się w Domu Akademickim „Jodełka”.