Kuchnia Sowi Gar
„Sowi Gar” aromatem zaprasza zwiedzających Arboretum i Muzeum Lasu i Drewna, studentów i pracowników SGGW oraz wszystkich miłośników dobrej kuchni na smaczne i zdrowe posiłki, przyrządzone ze świeżych produktów.
W naszym menu znajdą Państwo potrawy kuchni polskiej i staropolskiej, która charakteryzuje się m.in. rzadko spotykaną w różnych tradycjach kulinarnych różnorodnością zup oraz szerokim wykorzystaniem w potrawach darów lasu.
Kuchnia serwuje także pyszne przetwory owocowe i owocowo-warzywne przygotowane wg domowych receptur, bez dodatku konserwantów.
Pilne!
Poszukujemy osób na stanowiska: pomocnik kucharza oraz kelner/kelnerka w kuchni, barze, wiacie LZD i do obsługi gości w trakcie imprez okolicznościowych, konferencji, szkoleń, zjazdów studenckich, wycieczek szkolnych. Bardzo mile widziane doświadczenie w branży gastronomicznej. Szukamy osób na stałe jak i dorywczo, w szczególności na weekendy. Miejsce pracy: Kuchnia „Sowi Gar”, D.A. „Jodełka”, ul. Leśna 5, Rogów
Oferty proszę składać do 20.12.2023 r., na adres: jolanta_urbanska-maslak@sggw.edu.pl . tel. 509 607 251
Zajmujemy się organizacją różnorodnych imprez okolicznościowych i rodzinnych (wesela, komunie, chrzciny, urodziny, imieniny, zjazdy koleżeńskie, klasowe, spotkania rodzinne, wigilijne, jubileuszowe i in.).
Dysponujemy salami od 30-100 osób. Istnieje możliwość połączenia sal na większą uroczystość. Zapraszamy do skorzystania z miejsca piknikowego w którym można przygotować spotkanie na 200 osób.
Szczegóły i menu ustalane są indywidualnie z Gośćmi na potrzeby danej imprezy.
Chcesz poprawić wydajność pracy w swojej firmie? Zaproponuj swoim pracownikom zdrowe posiłki regeneracyjne lub obiady abonamentowe
Przedstawiamy ciekawą ofertę na dostawę smacznych, przygotowanych z największą starannością – jak w domu, posiłków regeneracyjnych lub obiadów abonamentowych dla pracowników Państwa firmy.
Zalety naszego kateringu dla pracowników:
• smaczne i duże porcje,
• najwyższa świeżość użytych produktów,
• menu układane jest zgodnie z wymaganiami oraz oczekiwaniami klienta,
• terminowość dostaw,
• dostawa 7 dni w tygodniu,
• posiłki profilaktyczne (regeneracyjne) zgodne z ustawowymi wytycznymi,
• elastyczne godziny dostawy,
• atrakcyjne warunki finansowe,
• dla stałych klientów rabaty.
Wszystkie zamówienia dla firm, instytucji i zakładów dostosowujemy do preferencji naszego klienta i ustalamy menu, warunki dostaw oraz płatności.
Zapraszamy do współpracy.
Z myślą o zróżnicowanych budżetach jesteśmy w stanie przygotowywać dania profilaktyczne w kilku wariantach cenowych
Bliska jest nam filozofia zero waste. Dlatego staramy się ograniczać produkcję śmieci. Stosujemy naczynia i opakowania wielorazowego użytku lub jednorazowe biodegradowalne.
Wiata ogniskowa wyposażona jest w długie stoły przy których może usiąść do 200 osób. Obok wiaty znajduje się duży teren na którym można np. grać w piłkę, jest to bardzo dobre miejsce do zorganizowania imprezy rodzinnej lub klasowej.
Kolacja przy ognisku może być też doskonałym urozmaiceniem konferencji, szkoleń, spotkań integracyjnych.
Zapewniamy osobę do obsługi ogniska.
Organizacja ogniska
Ognisko pod wiatą, przygotowanie, drewno, kijki: 160 zł/1h – każda następna godzina: 80 zł (bez obsługi)
Ognisko przy barze Sowi Gar, przygotowanie, drewno, kijki: 120 zł/1h – każda następna godzina: 60 zł (bez obsługi)
Proponowane menu:
Zestaw ogniskowy :
Kiełbasa, pieczywo, tacka, sztućce, ketchup/musztarda – 20 zł/os.
Napoje:
Kompot – 4 zł
Woda mineralna 0,3 l – 4 zł
Herbata – 5 zł
Kawa parzona – 8 zł
Kawa z ekspresu – 10 – 14 zł
Obiady dla grup szkolnych:
Zestaw: zupa, drugie danie, kompot – 35 zł/os.
Pozostałe posiłki:
Śniadanie – 32 zł
Kolacja – 32 zł
Serwis kawowy – 30 zł
Leśny Zakład Doświadczalny SGGW w Rogowie
ul. Akademicka 20
95-063 Rogów
tel. 509 607 251
Kuchnia mieści się w Domu Akademickim „Jodełka”.